Helhetslösningar till verkstad, kontor, lager och offentliga miljöer

Om oss

Kvalitet sedan 1967

Grimstorp Försäljning AB är ett familjeföretag på det småländska höglandet. Sedan 1998 finns vi i Nässjö där vi bedriver verksamheten i egna lokaler. Lokalerna har vi byggt ut under årens lopp och nu har vi 6000 kvadratmeter att husera i. Företaget startades av Kjell-Åke Henningson, men drivs sedan 2013 av sönerna Tony och Berne Henningson.

Vi har ett stort sortiment på lager, då vi vill kunna leverera våra standardlösningar på ett par dagar. Vi jobbar även med kundanpassade speciallösningar och egen produktutveckling.

Förfrågningar och order.
Mellan 08,00 och 16,00 får du alltid personlig service på telefon. Övriga tider kan du faxa eller e-posta din order eller förfrågan.

Priser och betalningsvillkor.
Frakt, emballage och moms tillkommer på alla priser. Vid faktura gäller 30 dagar netto efter sedvanlig kreditprövning. Annars tillämpas förskottsbetalning. Vid försenad betalning utgår dröjsmålsränta.

Garanti.
Du har minst ett års garanti på våra produkter. Garantin gäller vid normal användning och från fakturadatum. Under garantitiden tillhandahåller vi reservdelar, reparationer eller utbyte.

Reklamationer och avvikelser.
Synliga transportskador måste noteras och anmärkas på fraktsedeln direkt vid mottagandet. Dolda skador måste anmälas inom 7 dagar.

Övrigt.
Rätt till pris och konstruktionsändringar förbehålls. Av trycktekniska skäl kan färgavvikelser på vissa färgprover förekomma. Vi reserverar oss även för tryckfel och att varor kan komma att utgå. Vi behandlar adressuppgifter i enlighet med gällande persondatalagstiftning. Uppgifterna lämnas inte ut till andra företag.

Miljö.
När produkten är slutförbrukad ber vi er ägna en tanke åt vår miljö och att återanvända eller återvinna i så stor utsträckning som möjligt.